Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011
Gör så här:
Dela äggen i gulor och vitor.
Vispa äggvitorna till hårt skum med en elvisp. Tillsätt sukrin och vispa någon minut till.
Skrapa ur fröna ur vaniljstängerna och vispa tillsammans med grädden i en annan skål, vispa dock inte för hårt.
Riv chokladen och blanda ordentligt med äggulorna i en tredje skål.
Blanda vaniljgrädden och äggchokladen. Vänd sedan ner den vispade äggvitorna.
Häll i en form och ställ i frysen. Rör om minst en gång i timmen, gärna oftare, under infrysningen. Det tar minst 3 timmar innan glassen är klar.
Jag som ääälskar att baka kommer aldrig kunna sluta med det, så har irrat runt för att hitta massa goda LC/LCHF muffins recept & cheesecake recept mm. här är ett som jag kommer baka imorgonbitti (jag kommer dock använda mig av hallon istället för blå...
Vart en dålig updatering under helgen, förlåt mig så mycket !vart mycket att stå i måste jag säga, lite ommöblering i lägenheten, planering för kommande veckas matschema samt träningsschema, har även fixat mig en barnvakt nu 3 dagar i veckan garanter...
Snacks och efterrätt Blandade nötter Korv med hög kött- och fetthalt, skuren i småbitar, skär en lika stor ostkub och sätt ihop med tandpetare. Grönsaker med dipp, t.ex. gurkstavar, paprikabitar, blomkål. Färskostrullar: rulla in en klick färsk...
infon som jag skriver på bloggen kommer bland annat ifrån olika internet sidor, egen erfarenhet och http://www.kostdoktorn.se ! ...
I stället för potatis Blomkålsmos: dela blomkålen i mindre buketter och koka dem mjuka i lättsaltat vatten som du sedan häller av. Tillsätt därefter grädde och smör till önskad smak och konsistens och mosa med mixer eller stamp. Sallad gjord på o...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|